Blogi

LIITY MUKAAN ILMASTOTYÖHÖN HYÖDYNTÄMÄLLÄ KUVAUSPALVELUITAMME

Suunnitteletko talvikuvauksia? Tammi- helmikuu on paras aika talvikuvauksille, kun valoa alkaa olemaan enemmän, eikä kevätaurinko ole vielä sulattanut tykkylumia puista. Vielä kerkeät siis saada tunnelmallista materiaalia tältä talvelta yhdessä Hyddan kanssa. Samalla pääset liittymään tärkeään ilmastotyön kehittämiseen, jonka tavoitteena on pelastaa talvet! Tarjoamme nyt konsultointiajan maksutta, jonka pohjalta teemme ehdotuksen kuvaussuunnitelmalle.

YHTEISTYÖLLÄ EDISTETÄÄN ILMASTOTYÖTÄ

Kaikista helmikuun loppuun mennessä tilatuista kuvauspalveluista (still- video- ja dronekuvaus) lahjoitamme 5% Protect Our Winters Finlandin toiminnalle. Protect Our Winters (POW) Finland on kasvava yhteisö, joka tuo kaikki talviurheilun ja -ulkoilun ystävät yhteen talvien pelastamiseksi. POW jakaa vinkkejä ja työkaluja ympäristöystävällisempään elämäntapoihin, rakentaa POW polun mukaista yhteiskuntaa erilaisten toimijoiden kanssa, kirittää päättäjiä ilmastotoimissa sekä järjestää yhteisölleen tapahtumia ja kampanjoita ympäri vuotta.

KUVAPANKIN HYÖDYT

Laadukas ja monipuolinen kuvapankki on sisällöntuotannon perusta. Kun kuvapankki on kunnossa, on julkaisujen tekeminen helppoa ja nopeaa. Kuvapankin suunnittelu vaatiikin liiketoiminnan ja alan tuntemusta, jotta se palvelee mahdollisimman pitkään ja tukee liiketoiminnan tavoitteita. Me Hyddalla teemme kuvaussuunnitelmat yrityksen arvoja hyödyntäen, esimerkiksi lähiruoka, lihasvoimin tehdyt aktiviteetit, sekä luonto toimii hyvin talvikuvausten teemoiksi.

VARAA MAKSUTON KONSULTOINTI

Varaa kalenterista maksuton 30min konsultaatio, jonka aikana kartoitamme kuvapankkitarpeenne. Konsultaation päätteeksi teemme ehdotuksen kuvaussuunnitelmasta. Konsultaatio ei sido mihinkään.

📞 +358 50 361 9667

Viimeisimmät blogikirjoitukset

21.6.2023

Hyddan tarina