Some

Me autamme sinua kasvamaan sosiaalisessa mediassa

Kun kuvapankkisi on kunnossa, autamme sinua jakamaan sisältösi digitaalisissa kanavissa. Toimimme Instagram, Facebook, LinkedIn ja TikTokissa ja suunnittelemme sisällöt kanavakohtaisesti. Voimme ottaa sosiaalisen median kanavat kokonaan tai osittain haltuumme, tai toimia konsultoitavana kumppanina auttaen itseäsi luomaan oikeanlaista sisältöä sosiaalisen median kanaviisi. Sinä päätät, me toteutamme!

Some

KAIKKI LÄHTEE SUUNNITTELUSTA

Suunniteltu sisältö on puoliksi tehty! Projektit aloitetaan aina suunnittelusta, jolloin teemme sinulle sisältösuunnitelman aloituspalaverin pohjalta. Ennen projektin aloitusta käydään läpi tavoitteet, kohderyhmät, tone-of-voice, graafinen ohjeistus jne. Kaikki mikä auttaa meitä tuottamaan brändisi mukaista sisältöä.

LAADUKAS JA MONIPUOLINEN KUVAPANKKI

Some-tilien hallinnointi vaatii laadukkaan ja monipuolisen kuvapankin olemassaolon. Usein projektimme alkavatkin kuvapankin päivittämisellä, jonne tuotetaan sekä liikkuvaa- että still-kuvaa. Kuvauspalvelut yleensä liitetään osaksi sisällöntuotanto yhteistyötä, jotta voimme varmistaa riittävän materiaalin saatavuuden. Lue lisää kuvauspalveluistamme täältä.

JATKUVA SISÄLLÖNTUOTANTO

Orgaaninen sisällöntuotanto on pitkäjänteistä työtä. Siksi asiakkaamme ovat pitkäaikaisia kumppanuuksia, jossa testaillaan ja optimoidaan sisältöä jatkuvasti. Meidän työ on analysoida tuloksia ja löytää toimivimmat mallit juuri sinun kohdeyleisöllesi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan heti sitoutua pidemmäksi aikaa, vaan yhteistyö aloitetaan kolmen kuukauden piloottijaksolla, jolloin voit irtisanoa sopimuksen milloin vain.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteistietosi niin olemme pian yhteydessä    Referenssit

    Charlotta Avellan

    CEO